Ocho | ozajstná chuť olív

Dyňová a kari polievka

8ocho, extra panenský olivový olej - dynova polievka
Tekvica Hokajdo má sladkú chuť, z ktorej môžeme pripraviť lahodnú polievku. Trocha kari korenia dodá polievke štipľavý nádych.
Ingredients:

200g nakrájaná cibuľa
3 strúčiky cesnaku
50ml OCHO Classico olivového oleja
30g masla
polovica čajovej lyžičky kari korenia
800g kuracieho alebo zeleninového vývaru
700g hokajdo tekvica
soľ
čierne korenie
čerstvá petržlenová vňať

Postup:
Posmažte (povarte) cibuľu a cenak na olivovom oleji OCHO Classico (čítaj „očo“) za stáleho miešania cca 10 min. Pridajte tekvicu Hokajdo, vývar a kari korenie, soľ, čierne korenie a nechajte povariť cca 30 min..
Na záver polievku rozmixujte, kým nedosiahnete krémovú konzistenciu.

Odporúčanie:
Polievku sevírujte do misiek posypte peržlenovou vňaťkou a polejte extra panenským olivovým olejom OCHO Delicioso (čítaj „očo“).