Ocho | ozajstná chuť olív

Tuniak na rímskych listoch

Tuniak na rímskych listoch
Tento klasický tuniakový šalát na rímskych listoch vám bude chutiť ešte viac ak si ho pripravíte s extra panenským olivovým olejom OCHO Delicioso (čítaj „očo“).
Ingredients:

90g tuniak vo vlastnej šťave
100g rímske listy
60g paprika farebná
60g cherry paradajky
20g cibuľa biela
20ml extra panenský olivový olej OCHO Delicioso (čítaj „očo“)
1 kus citrón
hrubá morská soľ maldon
celé čierne korenie

Postup:
Opláchnuté rímske listy si potrháme na menšie kusy, pridáme papriku, paradajky, cibuľu, premiešame s chitónom,extra panenským olivovým olejom OCHO Delicioso (čítaj „očo“), vložíme do misky a na vrch dáme tuniaka bez vlastnej šťavy.

Náš tip:
Ako prílohu si v predhriatej rúre opečte nakrájané kúsky bagety a pokvapkajte Extra panenským olivovým olejom 8ocho zmiešaným s roztlačeným kúskom cesnaku.